https://www.kamerabild.se/nyheter/kamera-bild-plus/test-asus-rog-zephyrus-s15-barbart-monster-for-foto-spel
547683
Kamera & Bild Plus
sant
Kamera & Bild PlusPlus

Test: Asus Rog Zephyrus S15 – Bärbart monster för foto & spel

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/asus_rog_zephyrus_s15.png?itok=oPB_A4N7', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/asus_rog_zephyrus_s15.png?itok=oPB_A4N7', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/asus_rog_zephyrus_s15.png', w: 1564, h: 920, title: ' ' },]

Totalbetyg

Asus släpper ett bärbart prestandamonster med G-Sync-skärm på 300 hertz och 100 procent sRGB. Modellen ger oss allt vi önskar, framförallt för gaming, men passar även bra för foto. Men prislappen är hög.

Detta är en av flera artiklar från Datormagazin som du som Plus-medlem kan läsa fritt. Läs mer om samarbetet mellan K&B och Datormagazin här.

Det finns bärbara gamingriggar och så finns bärbara monster med mer prestanda än vi normalt hittar i en stationär dator – något som passar perfekt för den som behöver både redigera bilder, filmer och spela spel. Vi pratar om system där tillverkarna inte håller tillbaka på något.

Asus Rog Zephyrus S15 är ett perfekt exempel på det sistnämnda med senaste flaggskeppshårdvaran och packad i ett förvånansvärt slimmat chassi som bara mäter 1,9 centimeter och som trots det har en imponerade kylning.

Men smakar det så kostar det som det brukar heta och med ett pris på knappa 35000 kronor är det här knappast en maskin för den breda massan. Men då får du som fotograf en skärm som uppfyller 100 procent sRGB och är Pantone-validerad från fabrik. 

Läs hela artikeln – bli plusmedlem

Vad tycker du?

Använder du Mac eller PC för bildredigering?

Resultatvisning: 
0
546747
gr:rror validating access token: Sessi