Bransch

Kamera & Bild Showcase – vår digitala fotomässa är öppen

Nu har dörrarna öppnats till en helt ny fotomässa: Kamera & Bild Showcase, där du träffar fotografer, tittar på prylar och tar del av exklusiva mässerbjudanden. Allt digitalt, förstås!

Välkommen till Kamera Bild Showcase – det nya sättet att gå på fotomässa: www.kamerabildshowcase.se!

Just nu är mycket i vår tillvaro annorlunda, som vi alla vet. Men tiderna har också öppnat upp för helt nya sätt att träffas – digitalt. I dag presenterar därför Kamera Bild stolt: Sveriges första helt digitala fotomässa!

Välkommen att kliva in i denna digitala hall fylld med produktnyheter, intervjuer och exklusiva mässerbjudanden. I de olika montrarna möter du utställare som visar upp de senaste prylarna och ger dig mer information om hur de fungerar. Du ser filmer där fotografer berättar om sitt fotograferande och om vägen fram till en lyckad bild. Du möter bildskärmsexperten som förklarar vikten av rätt färg. Och du träffar Maja och Elin som hjälper dig att hitta en egen fotostil. Detta och mycket mer när Kamera Bild Showcase nu öppnas.

Att besöka Sveriges första digitala fotomässa är helt gratis, så klicka dig in redan i dag! Och om du saknar en utställare, var lugn! Efter premiären kommer Showcase att återkomma fler gånger med nya utställare och erbjudanden – allt för att mätta ditt fotointresse.

Välkommen till Kamera Bild Showcase – det nya sättet att gå på fotomässa:www.kamerabildshowcase.se!