Utställning

Mattias A Klum guidar sin egen utställning – digitalt

Mattias A Klum fotograferar på Galapagos, Ecuador.

Just nu pågår utställningen ”Vår tid på jorden” på Fotografiska, där Mattias A Klums bilder visas. Han kommer även själv att ha en guidad visning, något som sker digitalt.

En av Sveriges internationellt mest kända fotografer ställer just nu ut sina bilder på Fotografiska: Mattias A Klum. ”Vår tid på jorden” heter utställningen där Klum visar ett urval av bilder från sina 35 år som fotograf.

Lejonunge, Seelos, Tanzania.

Som ett komplement till den fysiska utställningen kommer det även att erbjudas en digital visning, med Mattias A Klum själv som guide. Där kommer han att berätta mer om bilderna och om arbetet bakom.

– Jag hoppas att utställningen kan inspirera till insikten om hur underbart unik naturen är och hur våra livsval faktiskt har möjlighet att positivt påverka hela ekosystemet och klimatet, säger Mattias A Klum om ”Vår tid på jorden”.

Orangutanghanne, Borneo, Indonesien.

Den digitala visningen kommer att bli tillgänglig i slutet av oktober, men endast för de som är kunder hos Mastercard – huvudsponsor av utställningen. Har du ett kort från dem kan du kostnadsfritt ta del av guidningen på priceless.com.