Event

Missa inte Fotomässan 2022 – inspiration, prylar & intervjuer

Den 2–4 december är det dags för Fotomässan 2022. Testa nya kameraprylar, träffa fotografer, tillverkare, lyssna på intervjuer och föreläsningar.

Nu är det snart dags för Fotomässan 2022. Det blir den första Fotomässan sedan 2018 och det kommer att finnas mängder av saker att sysselsätta sig med för den fotointresserade besökaren.

Fotomässan 2022 äger rum 2-4 december, Mässvägen 1, Älvsjö, Stockholm – fredag 10-18, lördag 09-18, söndag 10-17.

I år kommer Fotomässan att vara uppbyggd på ett lite annorlunda sätt jämfört med tidigare år. Fokus kommer att vara kring det så kallade Fototorget, där utställarnas montrar kommer att finnas och där du kan prata med tillverkarnas representanter och klämma och känna på de senaste prylarna.

Kamera Bild står för mässans stora scen

Mässans stora scen är en del av Fototorget, och just där kan du lyssna på spännande och inspirerande intervjuer med fotografer i många olika genres.

– Vi har centrerat mässan kring fototorget som ska bli en inspirerande mötesplats för besökarna. Här har Kamera Bild, tillsammans med ledande kameratillverkare, skapat ett scenprogram med inspirerande intervjuer och föreläsningar, säger Victor Ackerheim, operativ projektledare för mässan.

Det kommer också att finnas en Resor- och äventyrsscen och Moderskeppets scen. På Resor- och äventyrscenen kommer du bland annat att kunna lyssna på National Geographicfotografen Steve Winter.