https://www.kamerabild.se/nyheter/program/adobe-premiere-pro-after-effects-far-nya-funktioner
547789
Program
falskt
programvara

Adobe Premiere Pro & After Effects får nya funktioner

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/m1_beta_blog_post_header_01.jpg?itok=5NVyxm-p', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/m1_beta_blog_post_header_01.jpg?itok=5NVyxm-p', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/m1_beta_blog_post_header_01.jpg', w: 2000, h: 1125, title: ' ' },]

Totalbetyg

Prestandaförbättringar, nya funktioner och stöd för uppdateringsfrekvenser som inte är standard är några av förbättringarna.

Adobe uppdaterar nu Premiere Pro, After Effects och Audition för att göra arbetsflödet mer konsekvent genom de olika programmen. Tillsammans med detta får programmen prestandaförbättringar och nya uppdaterade funktioner:

Premiere Pro

  • Stöd för uppdateringsfrekvenser som inte är standard – tillagt stöd för att visa och använda även uppdateringsfrekvenser som inte är standard, som 120fps, 240fps eller VFR-klipp.
  • Ändringar i färgrymd och gamma – den förinställda arbetsytan och gammakurvan är modifierad för alla RED-filer.
  • Prestandaförbättring i H.264/HEVC-avkodningen för Intels TigerLake-processorer.

After Effects

  • Nya ljuskorrigeringar i Content-Aware Fill - Hantera ljusskiftningar i videomaterial bättre med förbättrad Content-Aware Fill. Den nya ljuskorrigeringen kan effektivt ta bort objekt ur material där skarpa ljusskillnader förekommer genom hela scenen.
  • Ändringar i färgrymd och gamma – den förinställda arbetsytan och gammakurvan är modifierad för alla RED-filer.

 

För ungefär en månad sedan släpptes Adobe Premiere Pro, Premiere Rush och Audition som betaversioner för datorer med Apple M1-processorer. Läs mer om detta här.

gr:rror validating access token: Sessi