https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/35mm-f12-f-r-spegell-st-fr-n-samyang
545083
Prylar
Prylnyhet

35mm f/1,2 för spegellöst från Samyang

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/samyang.jpg?itok=7diZJjpC', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/samyang.jpg?itok=7diZJjpC', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/samyang.jpg', w: 733, h: 550, title: ' ' },]

Totalbetyg

Samyang 35mm F1.2 ED AS UMC CS är det senaste tillskottet i Samyangs manuellt fokuserade familj. Objektivet kommer dock bara till spegellösa aps-c och mft-kameror.

Samyang har lanserat en sommarkampanj där de lanserar ett nytt objektiv varje vecka i fem veckor. Den nya 35an är ett av dessa objektiv. 

35mm F1.2 ED AS UMC, CS som är det fullständiga namnet på objektivet, kommer även i en filmversion med steglös bländare och utväxling som är anpassad för follow focus. Något som avslöjar att Samyang gjort ett bra jobb med objektivets ljusgenomsläpp är att filmversionen får T-värdet 1.3. 

Objektivet är, liksom i stort sett alla Samyangs objektiv, manuellt fokuserat. Konstruktionen består av nio linser som är placerade i sju grupper. 

Om du är sugen på det här objektivet får du se till att ha en Fujifilm X, Canon M, Sony E eller en micro four thirds-kamera. 

När det kommer finnas till försäljning eller vad det kommer att kosta är dock ännu inte annonserat.