Prylnyhet

Filmpaket för vloggare från Olympus

Olympus bildstabilisering har vi imponerats av tidigare och det har visat sig att den även fungerar väldigt bra vid filmning. Olympus kommer nu att börja sälja OM-D E-M5 Mark III i ett kit tillsammans med filmtillbehör för den som är intresserad av rörlig bild.

När vi för första gången fick testa OM-D E-M5 så imponerades vi av hur pass stabilt det blev när man filmade, framför allt när man filmade på frihand med ett av objektiven som hade inbyggd stabilisering. Olympus har verkligen lyckats när det gäller den här funktionen. Det är därför inte så förvånande att Olympus nu lanserar ett videopaket för den som vill börja experimentera lite mer med rörlig bild.

Paketet innehåller en OM-D E-M5 Mark III, en 12mm f/2 och en LS-P4, det vill säga en ljudupptagningsenhet som går att koppla direkt till kameran. Då kan man välja mellan att låta LS-P4 agera mikrofon och lägga ljudet direkt i videofilen, eller att de två läggs samman senare i redigeringen. Det följer även med en hållare för LS-P4 och en gorillapod.

Priset hamnar på 20990 kronor.

De kommer också att börja sälja OM-D E-M5 Mark III i paket med den nya standardzoomen 12-45 f/4 PRO, priset för den kombon blir 16990 kronor.