https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/sony-drar-tillbaka-sin-senaste-uppdatering
546357
Prylar
Prylnyhet

Sony drar tillbaka sin senaste uppdatering

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/sonya7riii.jpg?itok=tEFqdUJ1', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/sonya7riii.jpg?itok=tEFqdUJ1', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/sonya7riii.jpg', w: 2000, h: 1019, title: ' ' },]

Totalbetyg

Den uppdatering som Sony nyligen lanserade till sina A7 III och A/R III-kameror har nu dragits tillbaka på grund av några felaktigheter.

För ungefär två månader sedan lanserade Sony en uppdaterad version av mjukvaran till deras A7 III och A7R III, men nu har de plockat bort den från sin hemsida och ber om ursäkt om den har orsakat problem för deras användare. Den nya mjukvaran skulle se till att ge full automatik med adaptrar till några objektiv. 

Aneldningen till att man dragit tillbaka mjukvaran är att kameran kunde hänga sig när den skrev råfiler till ett SD-kort som tidigare använts. Detta gällde båda kamerorna. I A7R III kunde kameran hänga sig om man använde Auto review-läget när man fotograferade. 

Sony säger att en uppdaterad version av mjukvaran, utan dessa problem. förhoppningsvis kommer i mitten av december. Innan dess rekommenderar de sina användare at backa upp sina minneskort, eller bara använda helt nya kort, och se till att Auto review-funktionen är avstängd. 

 

gr:rror validating access token: The s