TILLBEHÖR

Samsung Music Frame – fotokonst & högtalare i samma ram

Montera ett foto i ramen och välj musiken själv.

Vi har tidigare kunnat läsa om Samsungs tv "The Frame" som kan kan visa konst på sin bild för att smälta in i omgivningen. Nu skapar Samsung "Music Frame" som är en foto- och tavelram som du själv kan montera bilder i – samtidigt som ramen kan spela musik.

Med den inbyggda högtalaren kan du få ljud som smälter in i ditt rum, samtidigt som du kan använda befintliga högtalare som soundbar eller tv för att förstärka surroundljudet och basen för din musik.

Music Frame fungerar idag med Q Symphony kompatibla TV- och soundbar-modeller från 2024. En uppdatering för 2023-modeller är planerad till sommaren 2024.

Högtalarramen kommer med väggfästa och stativ, och flera ramar går att koppla samman för utöka ljudet. Musiken streamas trådlöst via wifi eller bluetooth från mobilen. 

Rekommenderat pris är 4 999 kronor inklusive moms och finns tillgänglig nu.

 

Högtalaren kommer i svart och senare i år lanseras separata ramar i vitt som kan appliceras på Music Frame. Ramen höjer kamoflagenivån ett ytterligare steg och ser till att högtalaren kan matcha övrig inredning och smälta in i fler hemmiljöer.