Webb-TV

Möt djur- och naturfotografen Jan Pedersen – så tog han bilderna

Se när Olympus-ambassadören och naturfotografen Jan Pedersen berättar om sina bilder, arbetet bakom artbevarande i Madagaskar och hur viktigt det är med rätt ljus.

Välkommen till Kamera Bild Showcase: www.kamerabildshowcase.se!

Naturfotografen Jan Pedersen intervjuas av Kamera Bilds reporter Johan Wessel om sina bilder på djur och natur, arbetet bakom artbevarande i Madagaskar, hur viktigt det är med rätt ljus och hur han tänker kring sin kamerautrustning.

Passa även på att använda mässans chattfunktion – och kom i kontakt med mässans utställare! Olympus meddelar att de kommer att finnas tillgängliga mellan9–12 och 13–16 hela denna vecka.

Vår digitala fotomässa

Välkommen att kliva in i denna digitala hall fylld med produktnyheter, intervjuer och exklusiva mässerbjudanden. I de olika montrarna möter du utställare som visar upp de senaste prylarna och ger dig mer information om hur de fungerar. Du ser filmer där fotografer berättar om sitt fotograferande och om vägen fram till en lyckad bild. Du möter bildskärmsexperten som förklarar vikten av rätt färg. Och du träffar Maja och Elin som hjälper dig att hitta en egen fotostil. Detta och mycket mer när Kamera Bild Showcase nu öppnas.

Att besöka Sveriges första digitala fotomässa är helt gratis, så klicka dig in redan i dag! Och om du saknar en utställare, var lugn! Efter premiären kommer Showcase att återkomma fler gånger med nya utställare och erbjudanden – allt för att mätta ditt fotointresse.

Välkommen till Kamera Bild Showcase – det nya sättet att gå på fotomässa:www.kamerabildshowcase.se!