https://www.kamerabild.se/webb-tv/vi-kollar-in-senaste-prylarna-fran-nikon
547492
Webb-TV
falskt
Webb-TV

Vi kollar in senaste prylarna från Nikon

Totalbetyg

Kamera & Bild intervjuar Nikons produktspecialist Robin Levin om nya Z-objektiv, produktutveckling och framtiden som kommer.

Välkommen till Kamera & Bild Showcase: www.kamerabildshowcase.se! 

Kamera & Bilds chefredaktör Calle Rosenqvist intervjuar Nikons produktspecialist Robin Levin om deras nysläppta Z-objektiv, produktutveckling och framtiden som kommer.

För att titta på klippet: gå in på kamerabildshowcase.se och navigera dig fram till Nikons utställarmonter. I montern kan du klicka dig fram till intervjun.

Passa även på att använda mässans chattfunktion – och kom i kontakt med mässans utställare! Nikon meddelar att Roger Brendhagen kommer finnas tillgänglig fredag klockan 15 och framåt samt lördag klockan 11 denna vecka.

 

Vår digitala fotomässa

Välkommen att kliva in i denna digitala hall fylld med produktnyheter, intervjuer och exklusiva mässerbjudanden. I de olika montrarna möter du utställare som visar upp de senaste prylarna och ger dig mer information om hur de fungerar. Du ser filmer där fotografer berättar om sitt fotograferande och om vägen fram till en lyckad bild. Du möter bildskärmsexperten som förklarar vikten av rätt färg. Och du träffar Maja och Elin som hjälper dig att hitta en egen fotostil. Detta och mycket mer när Kamera & Bild Showcase nu öppnas.

Att besöka Sveriges första digitala fotomässa är helt gratis, så klicka dig in redan i dag! Och om du saknar en utställare, var lugn! Efter premiären kommer Showcase att återkomma fler gånger med nya utställare och erbjudanden – allt för att mätta ditt fotointresse.

 

Välkommen till Kamera & Bild Showcase – det nya sättet att gå på fotomässa: www.kamerabildshowcase.se!

gr:#200) If posting to a group, requir