TILLBEHÖR

Atomos Sun Dragon – LED-ljuslist för snyggt ljus i dina bilder

LED-ljuslisten på 2000 lumen går att ställa in i olika färg, och kan återge stora delar av solljusspektrat.

Atomos lanserar LED-ljuslisten Sun Dragon med tätt placerade ljusdioder som ger ett  ljus på 2000 lumen och nära på hela solljusspektrat. Med fem olika färgade dioder: röd, grön, blå, gul och vit går det att blanda en exakt färgblandning. 

Sun dragon har en CRI på 99 och TCLI på 98, är 3 cm bred och 5 meter lång samt böjbar och kan böjas till vilken form du vill, och det är lätt att rulla ihop den om du vill ha en belysning som ser ut som en vanlig LED-panel. Konstruktionen är IP68-klassad, vilket gör den damm- och vattentät. Vikten är 1 kg.

Sun Dragon levereras med en aktiv styrenhet med stor display och trådlös/kabelansluten DMX-fjärrkontroll. Grundinställningar för ljusstyrka, färger, färgtoner och RGB-kanaler samt gruppkontroller, är tillgängliga via Atomos AirGlu-enheter som den nyligen lanserade Atomos Ninja Phone. Den är också Bluetooth-kompatibel för DMX-kontroll från iPad- och iPhone-appar och kan drivas med batteri eller nätström.

Atomos Sun Dragon LED-ljuslist levereras med start i juni 2024. Rekommenderat försäljningspris är 14 590 kronor inklusive moms för 5 meter slinga.