https://www.kamerabild.se/nyheter/event/sigma-presenterar-nya-produkter-7-februari
549532
Event
falskt
Event

Sigma presenterar nya produkter 7 februari

Totalbetyg

Tisdag 7 februari håller Sigma ett online-event där de redan nu avslöjar att de kommer presentera nya produkter.

För att hålla en hög nivå i vår journalistik väljer vi på Kamera & Bild att aldrig skriva om rykten kring kommande kameror, utan enbart fakta. Detta för att inte bidra till spridning av felaktig information.

Det är inte längesedan Sigma avslöjade sitt nya teleobjektiv 60–600mm f/4.5–6.3 DG DN OS på ett online-event – och nu är det snart dags igen. Sigma meddelar nu att de kommer ha en livesänd produktpresentation på sin Youtubekanal, som du ser här ovan.

 

 

När nya nya teleobjektivet 60–600mm f/4.5–6.3 DG DN OS presenterades 12 januari gjordes det av Sigmas vd Kazuto Yamaki, på samma vis som objektiven 20mm F1,4 DG DN | Art och 24mm F1,4 DG DN | Art tidigare presenterats. Det nya teleobjektivet finns just nu hos oss på Kamera & Bild för test. 

Chansen är därför stor att vi än en gång får se Kazuto Yamako i den kommande livesändningen, men vad som kommer att presenteras nästa tisdag den 7 februari klockan 13.00 avslöjas inte, förutom att det rör sig om "nya produkter". 

Livesändningen hittar du längst upp i artikeln.

 

Foto: Swedish Frames

Medan du väntar kan du passa på att kolla in när vi intervjuade Sebastian Wiviallius på Sigma under Göteborgs Fotodag, där han visade upp en mängd objektiv, bland annat ett par som passar för astrofotografering.