https://www.kamerabild.se/nyheter/program/nya-nikon-nx-studio-kan-redigera-bade-stillbild-och-film
547909
Program
falskt
programvara

Nya Nikon NX Studio kan redigera både stillbild och film

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/neil_2.jpg?itok=Jde5UjZ0', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/neil_2.jpg?itok=Jde5UjZ0', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/neil_2.jpg', w: 2000, h: 1041, title: ' ' },]

Totalbetyg

Nikon har slagit samman sina tidigare redigeringsprogram för att ge användare ett enklare arbetsflöde med alla funktioner i samma paket.

Idag lanserar Nikon en ny mjukvara för att redigera bilder. NX Studio ersätter de två tidigare programvarorna och samlar alla funktioner på ett ställe. Tidigare har användare behövt använda både Capture NX-D och ViewNX-i för att få tillgång till de funktioner man velat komma åt. Till exempel fanns geomärkning, keywords och bildvisning i ViewNX-i medan råkonverteringen ansågs enklare i Capture NX-D. 

k

NX Studio ärver alla funktioner från de två tidigare programmen men lägger också till ett par nya. Till exempel kan man nu justera färgerna inom ett specifikt område med verktyg Color Control Points. Ett nytt penselverktyg ska också göra det möjligt att göra mer avancerade justeringar än tidigare. 

Mjukvaran kommer att vara kompatibel med Nikons alla digitala kameror från D1an som släpptes 1999 till de senaste. Däremot är det vissa filmformat från kompaktkameror tillverkade mellan 2009 och 2011 som inte kan spelas upp i programmet. 

Nikon NX Studio är gratis att ladda ner. 

gr:rror validating access token: Sessi