https://www.kamerabild.se/nyheter/om-digital-solutions-meddelar-officiellt-slapp-27-oktober
548421
Nyheter
falskt
Nyhet

OM Digital Solutions meddelar officiellt släpp 27 oktober

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/img_mv_en.jpg?itok=DlmwiPq-', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/img_mv_en.jpg?itok=DlmwiPq-', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/img_mv_en.jpg', w: 1200, h: 674, title: ' ' },]

Totalbetyg

OM Digital Solutions, tidigare Olympus, meddelar att man håller ett event på Youtube nästa onsdag.

För att hålla en hög nivå i vår journalistik väljer vi på Kamera & Bild att aldrig skriva om rykten kring kommande kameror, utan enbart fakta. Detta för att inte bidra till spridning av felaktig information.

Precis som så många andra väljer även OM Digital Solutions, tidigare Olympus, att hålla ett så kallat "announcement event" på Youtube nästa onsdag 27 oktober klockan 14 svensk tid. Exakt vad som kommer att släppas har inte avslöjats.

Givetvis kommer vi på Kamera & Bild också att rapportera om nyheterna.

 

 

 

 

Kameratillverkaren Olympus kameradivision har från 1 januari blivit ett eget företag som nu på egen hand fortsätter att utveckla kameror med Olympus filosofi, identitet och DNA.

Nya OM Digital Solutions verksamhet omfattar tillverkning och försäljning av digitalkameror, främst spegellösa kameror med utbytbart objektiv, utbytbara objektiv, IC-inspelare samt andra ljudprodukter.