TILLBEHÖR

Gomatic släpper ny serie fotoväskor: Peter McKinnon Luma

Luma Backpack 18L

Tre nya väskor ingår i den nya Luma-serien fotoväskor och slingbags från Gomatic.

Den nya Luma-serien från Gomatic består av tre nya väskor, en 18L kameraryggsäck och två slingbags på 12L och 9L. Väskorna är designade för fotografen i farten och kännetecknas av en noggrann känsla för detaljer och ett engagemang för kvalitet.

Gomatic Peter McKinnon Luma Camera Pack 18L är en fotoryggsäck designad för spegellösa kameror och kan öppnas på flera sätt, via baksidan, sidan och ovansidan samt har invändiga avdelare som kan anpassas för organisering av utrustningen. Designen är anpassad för kompakta spegellösa kameror och har ett särskilt 16-tums laptopfack, en dragkedja på sidan, ett fack på ovansidan och ett fäste för stativ, samt invändiga fickor, ett utvändigt fack för vattenflaska och en sidoficka med magnetisk stängning.

 

Gomatic Peter McKinnon Luma Camera Sling 12L är utformat för fotografer på resande fot. Slingväskam har anpassningsbara avdelare för flexibel organisering av utrustningen. Toppen kan öppnas upp helt för omedelbar åtkomst, har invändiga fickor för småsaker och en utvändig ficka med magnetlås. Den justerbara axelremmen har en vadderad stoppning och dragjustering, väskan har också ett andra handtag för snabba upplockningar. 

I väskan finns två stretchfack i mesh med dragkedjor i locket, tvåstegs- och standardavdelare som optimerar användningen av utrymmet samt inbyggd metallram bidrar till att bibehålla formen.

 

Gomatic Peter McKinnon Luma Camera Sling 9L med justerbar axelrem har lättillgängliga fack och utvändig lockficka för viktiga saker, med magnetstängning för extra säkerhet. Precis som Sling 12L har den mindre 9L ett lock med invändiga nätfickor som håller småsaker på plats och två avdelare som hjälper dig att organisera din kamerautrustning. Väskan har en metallram som gör den robust och formstabil.

 

De nya väskorna finns i fyra olika färger: svart, rost, sage och stone. Väskorna finns tillgängliga nu. Rekommenderat pris är:

  • Gomatic Peter McKinnon Luma Camera Pack 18L: 2 999 kr
  • Gomatic Peter McKinnon Luma Camera Sling 12L: 1 899 kr
  • Gomatic Peter McKinnon Luma Camera Sling 9L: 1 699 kr