https://www.kamerabild.se/nyheter/program/ricoh-ger-sig-in-i-molnlagringbranschen-med-obegr-nsat-utrymme
545290
Program
programvara

Ricoh ger sig in i molnlagringbranschen med obegränsat utrymme

Totalbetyg

Kameratillverkaren Ricoh ger sig nu in i molnlagringsbranschen med sin nya tjänst Keenai som lockar med obegränsad lagring för både jpg och råfiler.

Keenai, fungerar på alla plattformar och kan användas antingen via webben, via en app i mobil/surfplatta eller via en programvara som laddas hem till din dator. Ricoh trycker mycket på att Keenai kan användas för att ladda upp bilder direkt till lagringen från kameran via wifi, det kräver så klart att kameran har wifi eller att du har ett minneskort med wifi.  

Du kan sedan komma åt dina bilder från de olika plattformar som du väljer att använda. Keenai ska även kunna tagga bilder på ett enkelt och smart sätt för att man snabbt ska kunna leta reda på de bilder man för stunden behöver. Du kan också ladda upp 360bilder och få dem korrekt visade. 

Med ett Keenaikonto kan du tanka upp obegränsat med råfiler och jpgfiler samt upp till 300 stycken 15 minuter långa videofilmer i månaden. Priset ligger på 4,99 dollar i månaden eller 49,99 dollar per år. Det motsvarar ungefär 45 kronor i månaden eller 450 kronor per år. 

Läs emr på Keenai.com