https://www.kamerabild.se/nyheter/sony-imaging-pro-support-nu-i-norden
545787
Nyheter
Nyhet

Sony Imaging Pro Support snart i Norden

Totalbetyg

Sony expanderar sitt program för yrkesprofessionella fotografer, Imaging Pro Support, som från januari 2018 kommer att finnas i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Sony satsar allt mer på sina professionella användare, något som det inte bara visat med nya proffskameran Sony A9, utan nu även med expansionen av sitt program för yrkesprofessionella fotografer, Sony Imaging Pro Support.

Som professionell Sony-fotograf har man snart möjligheten att ansöka om gratis medlemskap och ta del av erbjudandet av tjänster, som support och rådgivning för hantering av Sony-utrustning, inklusive helpdesk via telefon för att assistera yrkesprofessionella fotografer med Sonys Alpha-utrustning.

Anslutna fotografer får även fri tillgång till upphämtningar, retursändelser och låneutrustning medan deras egna är på reparation. Medlemmar har också rätt till kostnadsfri sensorrengöringsamt kontroll av firmware två gånger per år.

Medlemskapet i Imaging Pro Support är i dagsläget kostnadsfritt för berättigade ansökanden och är tillgängligt för yrkesprofessionella fotografer som har minst två Sony Alpha-kameror och tre Sony Alpha-objektiv från listan av godkända produkter. Vid ansökningen måste den sökande visa att du arbetar som en professionell fotograf genom fakturor, firmaregistrering, anställningsbevis eller liknande. Deltidsarbetande fotografer och studenter är ej kvalificerade för Sony Imaging Pro Support. 

 

För den fullständiga listan av godkända produkter, läs mer på Sonys hemsda för Sony Imaging Pro Support.

167315513313063_1698962330148366