Nyhet

Träffa Kamera & Bild på årets Fotomässa

Under helgen kan du besöka oss för mässerbjudanden på både prenumeration och tidningar. Ta en gratis kaffe – och prata foto, kameror och ställ dina frågor till redaktionen!

Missa inte vår monter under Fotomässan i Älvsjö till helgen. Kom gärna förbi och säg hej, ta en kopp kaffe och prata foto, teknik och prylar. Vi kommer ha redaktionen på plats i vår monter som ligger mitt i mässhallen i monter B08:18.

Gilla vårt evenemang på Facebook och dela det till dina vänner så du inte missar något av vad som händer i vår monter.

Mässerbjudanden

På mässan finns extra förmånliga erbjudanden för prenumeration på tidningen, med fina premier på köpet! Redaktionen svarar gärna på dina frågor om du letar efter någon speciell artikel, fotografintervju, fotoskola eller kameratest.

Och om du missat något nummer av Kamera Bild under året så kommer du liksom tidigare år att kunna köpa dessa på mässan. Men tidningarna är populära så se till att vara där i tid om du vill knipa några exemplar!

Fotoresor med Kamera Bild

Under helgen kommer vi dela monter med vårasamarbetspartnerZoom Fotoresor, som vi tillsammans arrangerar fotoresor med. Under fredageftermiddagen kommer duon Alexandrov Klum att finnas i montern för att berätta om en ny fotoresa som de leder.

Träffa fotografer i vår monter:

Fredag, hela dagen: Tom Svensson

Fredag 16.45–17.30: Alexandrov Klum

Lördag 12.00–14.00: Claes Grundsten

Lördag 12.00–15.00: Martin Edström

ÖPPETTIDER

Fredag kl. 10-19 | Lördag kl. 10-18 | Söndag kl. 10-18