WEBB-TV

K&B LIVE: Djur- & landskapsfoto – Magnus Winbjörk tipsar live 24/4

Lyssna på fotografen Magnus Winbjörk på Kamera & Bild LIVE 24 april 2024 när han berättar hur han arbetar och förbereder sig för att fotografera sina magiska djur- och landskapsbilder! Följ med i hans tankar på fält, idéer kring kompositioner med djur och hur viktig tajmingen är. Ställ dina frågor under sändningen.

Vill du bli bättre på att ta bilder på djur och landskap – eller kanske en kombination av båda? Eller få tips om hur man ska hitta rätt ljus i naturen, hur man väljer utrustning eller får till vinnande kompositioner? 

Då ska du lyssna på fotografen Magnus WinbjörkKamera & Bild LIVE onsdag 24 april 19.00. Under sändningen kommer Magnus att berätta mer om hur han arbetar och förbereder sig för att fotografera sina djur- och landskapsbilder. Magnus berättar om sina tankar på fält, hur han gör för att få till kompositionen med både djur och natur i sina bilder, och hur viktig tajmingen är för att få den bästa bilden i det bästa ljuset. 

Magnus kommer även tipsa om kamerainställningar, bästa brännviddsvalen i olika situationer och hur han tänker för att få rätt balans i sina bilder – vilken utrustning han väljer och varför, sina bästa tips om hur man får till ett fungerande arbetsflöde med många tips & tricks. 

Ställ dina frågor om exempelvis prylar som kameror & objektiv, inställningar, bildbehandling, kompositon eller annat – direkt under chatten eller skicka in i förväg till kamerabild@kamerabild.se. Magnus svarar direkt under sändningen.

Livesändningen sker 19 mars klockan 19.00 på Kamera & Bilds Youtube och Facebook: Välj "Meddela mig" nedan för att få en notis på Youtube när vi börjar eller gå med i Facebook-evenemanget för att få en notis via Facebook.

 

Missade du vår tidigare livesändning: "Norrsken & nattfoto – Magnus Winbjörk tipsar live 19/3" så kan du se den här.

Livesändningen presenteras av Kamera & Bild i samarbete med Sony.